"Atunci cand ne veti vizita veti fi intampinat de o ambianta eleganta, cu mult bun gust si atenție la detalii.

Meniul este de inspiratie mediteraneana, conținând preparate ale bucătăriei Italiene si Franceze. Toate ingredientele au fost atent alese deoarece ne-am dorit numai materii prime proaspete si de o calitate foarte buna. Pastele, sosurile, siropurile, dulciurile, toate sunt facute "in casă” si fara a contine ingrediente artificiale.

O lista larga de vinuri internationale si locale, bine alcatuita, va completa un meniu de calitate cu un vin de calitate.

Atmosfera este intregita de muzica live, interpretata la pian iar micile detalii cum ar fi lumanarile sau florile naturale vin sa completeze tabloul.

Fie ca aniversati un eveniment deosebit din viata dumneavoastra sau organizari o cina de afaceri, Restaurantul Merlot este locatia fine dining care nu va va dezamagi."

Meniul Restaurant Merlot este impartit in mai multe categorii, si anume "Gustari reci", "Gustari calde”, "Paste”, "Risotto”, "Supe”, "Feluri de baza”, "Garnituri”, "Salate” si "Deserturi”.

Fiecare categorie are doua sectiuni, “De pamant” (include toate felurile de mancare preparate cu ingrediente ce se gasesc in aer sau pe/in pamant) si “De mare” (include acele mancaruri preparate cu ingrediente ce se gasesc in apa, ca pestele, fructele de mare, caracatita, sepie, etc).

MENIU | MENU MENIU DE PRÂNZ

Timisoara, Splaiul Nistrului nr 1 (locatia fostului Restaurant Perenna)

Program: Luni - Duminica : 12.00 - 23.00

Pentru rezervări vă rugăm să sunați la : 

+40 (356) 177 247

info@restaurant-merlot.ro

Timișoara, Splaiul Nistrului nr. 1 |